Cutremurul din Haiti

Prostii sociale Trimite prin YM

Cu totii deja stim despre cutremurul foarte puternic din Haiti si despre numarul mare de victmime produs (peste 100 mii de morti). Este un dezastru incontestabil si nici o fiinta umana nu merita sa treaca prin clipele de oroare, peste care au trecut saracii oameni din acea tara.

In ultima vreme au aparut doua variante despre acest incident.

Varianta 1 – Cauze naturale

Varianta oficiala si cea mai cunoscuta, referitoare la cutremurul din Haiti, un cutremur provocat din cauze naturale, ca oricare alt cutremur si cu consecintele de rigoare.

Varianta 2 – Cauze artificiale

Varianta mai putin oficiala, cu iz de fantastic, dar si cu unele dovezi stiintifice se refera la un cutremur provocat prin metode artificiale de catre o “super-arma”. Lucrul considerat suspect la acest cutremur, este magnitudinea acestui cutremur si repetitivitatea lui. Putine persoane stiu de existenta unui proiect sub denumirea HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), care se presupune ca ar putea genera cutremure.

Exista teorii pe Internet, care spun ca se poate provoca un cutremur daca asupra placilor tectonice se aplica un semnal de unde de frecventa foarte joasa (VLF), care poate duce la eliberarea energiilor acumulate in ele, similar unui cutremur care apare pe cale  naturala. Se presupune ca acele unde pot fi trimise de niste antene puternice intr-o anumita locatie de pe pamant prin reflectarea lor din ionosfera Pamantului intr-un anumit punct. Va prezint si un exemplu care preiznta o explicatie a acestei teorii:

Care este adevarul, fara dovezi clare este foarte greu de spus, dar indiferent de ce s-a intamplat acolo, un lucru este sigur, sufera oameni nevinovati, care nu au nici o vina.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • OZN – Realitate sau mit
  De mic eram pasionat de povestirile cu farfurii zburătoare (OZN - Obiect Zburător Neidentificat), cu extratereştrii misterioşi care ne vizitau, eventual răpeau pe cineva şi îl aduceau înapoi după ce făceau experimente pe el. Bineînţeles
 • Bolile răpun populaţia
  Bolile ne răpun O problema pe cât de gravă, dar pe atât de acceptată deja ca ceva normal este starea de sănătate a oamenilor. Toţi ne-am obişnuit deja să luăm o pastiluţă de parcă ar fi
 • “Lucrurile pe invers”
  Daca stam sa studiem putin ce este in jurul nostru, o sa constatam ca traim in epoca “lucrurilor pe invers”. Ce inseamna “lucruri pe invers”? Pai “lucruri pe invers” inseamna tot ce este invers decat
 • Team building
  Stăteam şi mă gândeam: ce este team building-ul ăsta? Varianta oficială este o activitate recreaţională în cadrul companiei în scopul de a se înţelege mai bine la locul de muncă şi de a arăta ce loc
 • Succesul lui Rex … sau nu?
  Acum cativa ani, prin 2010, aici pe CulmeaProstiei.ro am publicat in premiera un articol putin mai iesit din comun si anume povestea unui maidanez vazuta prin ochii lui. Aceasta povestioara purta titlul “Salut, sunt Rex!”

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.