Coafura pentru caine …

Prostii frumusete Trimite prin YM

Daca va place sau nu coafura pentru cainele acesta, este la latitudinea fiecaruia, gustul nu se discuta … dar parca pare putin mai colorat decat trebuie.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Doi ardeleni batrani
  Doi batrani stau de vorba pe marginea santului. - Ma, Ioane, mi se pare mie sau te-ai partait? - Ba, eu nu! - Da` atunci cine? - Cainele. - Da`cainele nu-i aici. - Las` ca vine el.
 • Ardelenii si sexul
  -  Ia zi-mi mie ma, Gheorghe, tie ce-ti place mai mult, Craciunu’ sau sexu’? -Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu’. - Fir-ar ma, Gheorghe, cum asa?! -Apoi, parca-i mai des, ma.
 • O masina care nu este destinata pentru tractari
  O masina, care sigur nu trebuie folosita pentru a tracta un alt automobil … cel putin nu unul mult mai mare decat dansa.
 • Trotuarul … pista pentru biciclisti
  Ideea de a avea piste pentru biciclisti si a folosi si alte mijloace de transport decat masina mi se pare geniala, dar modul de implementare al acestei idei, in Bucuresti, este groaznic. Din pacate, in
 • Pentru ala cu SPAM-ul “Loturi de teren la mare”
  De vreo luna, cel putin, tot primesc in cel mai “insistent” mod tone de mesaje e-mail cu “Loturi de teren la mare“. Daca e s-o abordez “romaneste” si sa merg pe ideea ca “mici abateri

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.