Pentru ala cu SPAM-ul “Loturi de teren la mare”

Prostie in economie Trimite prin YM

De vreo luna, cel putin, tot primesc in cel mai “insistent” mod tone de mesaje e-mail cu “Loturi de teren la mare“. Daca e s-o abordez “romaneste” si sa merg pe ideea ca “mici abateri de la legea cu SPAM-ul” sunt acceptabile, atunci mai puteam trece cu vederea peste primul lor mesaj, dar in cazul acesta nici macar “romaneste” nu mai este, astia trimit e-mail-uri cu oferta aia de parca s-a spart cerul … disperare frate!

Daca este sa  citesti pana la urma mesajul cu pricina, primul lucru care apare in el este “Oferta limitata!”. Cred si eu ca este limitata, doar ca limitata in vanzare, pentru ca din moment ce de vreo luna nu se mai opresc SPAM-urile, inseamna ca treaba-i nasoala si nu se vinde nimic (cel putin de aici puteau trage o concluzie “vanzatorii”).

De la aceste mesaje, cand vezi de cate ori “marea vine la tine”, parca ti se taie cheful si de mare si de terenuri, si incepi sa vrei lucruri simple: “Lasati-ma tata! FARA SPAM!” sau poate chiar lucruri complexe … sa vrei un iglu la eschimosi, departe de “terenurile la mare”.

Ca sa nu uit ideea: NU VREAU TEREN LA MARE!

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Benzina, motorina, pretul si romanul
  De vreo cateva saptamani am observat mai multe mesaje (de tip SPAM) atat prin intermediul e-mail cat si prin intermediul programelor de mesagerie instanta cu indemn spre “boicotarea” benzinariilor pentru faptul ca pretul carburantului este
 • Steluta ‘*’ de la oferte
  Una dintre cele mai mari prostii in orice oferta “moderna” este cu siguranta prezenta asteriscurilor ‘*’, care de obicei sugereaza prezenta unor note la subsol, de obicei “mai putin avantajoase”, decat oferta in sine sau
 • Inchiriere
  Nu stiu ce parere aveti voi despre oferta de mai jos, dar din anunt reiese ca este “gata”. Care sare cu oferta?
 • Coafura pentru caine …
  Daca va place sau nu coafura pentru cainele acesta, este la latitudinea fiecaruia, gustul nu se discuta … dar parca pare putin mai colorat decat trebuie.
 • Dobitoc
  Ca sa intelegem cel mai bine o sa scriem conform DEX ce inseamna DOBITOC – o persoană lipsită de inteligență și de bun-simț. De ce o sa discutam azi despre termenul dobitoc? Este simplu, pentru ca

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.