Blogerii clovni sau clovneri

Nu, nu este vorba de toti blogerii si de toata blogosfera din Romania dupa cum multi probabil s-ar aprinde, ci doar despre o mica parte din blogeri, care sustin sus si tare una si fac exact lucrul pe care zic ca nu-l fac sau neaga adevarata lor provenienta. La tipul acesta de blogeri le-am zis blogeri clovni sau clovneri, pentru felul in care pot fi hazlii dupa modul in care abordeaza problema si se ascund ca soriceii dupa propriile principii.

Cum identificam acesti blogeri clovni?

Identificarea acestor blogeri de obicei este simpla. Recent citeam ceva pe un blog in care cineva alaturi de o poza cu cateva produse (de fapt tot blogul era plin de poze si prezentare produse), se jura ca nu face bani din blog si nu este de acord cu acest tip de blogging. Pana la urma nu ar fi o problema, dar de ce trebuie sa pari clovn si sa prezinti o informatie falsa?

Un alt caz, care se observa des, sunt blogerii sau chiar grupuri de blogeri, care de fapt sunt persoane angajate la anumite firme si care posteaza mesaje sub forma de ‘blog personal’, prezentand anumite articole, care de multe ori sunt cumparate sau prezinta reclame la diverse produse.

Mai sunt si alte forme de clovniada, dar pe restul va las sa le identificati voi. O rugaminte totusi este a nu se incurca cu blogerii simpli si onesti, care poate mai au cate un banner pe blogurile lor pentru a intretine site-ul si scriu mesaje sincere si utile.

Pe un un bloger adevarat il defineste integritatea si onestitatea.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie