Laikărul

Se pare ca a aparut un nou sinonim care “sparge piata”. A aparut termenul de laikăr sau mai pe lung labarul virtual.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mimarea orgasmului … pardon, succesului

Dupa cum spune si titlul, nu este vorba despre ceva de natura sexuala, ci despre ceva de natura comerciala, cu toate ca de multe ori, acestea tind sa aiba in comun unele lucruri.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna mimarea orgasmului, o sa facem o mica “introducere”. Acest fenomen se intampla atunci, cand femeia ta, in timp ce face dragoste cu tine, putea sa manance si seminte, dar totusi din respect pentru tine (sau din obligatie), iti va arata ca se simte mult mai bine decat in realitate si poate chiar o sa-ti faca cadou si un “orgasm” artificial … adica o sa-l mimeze.

Si totusi, ce au in comun femeile, orgasmul, semintele si comertul? Cu exceptia semintelor, atunci cand treaba nu merge bine, au in comun mimarea sau mai simplu, minciuna (sau daca preferati, preamarirea) legata de anumite rezultate obtinute. O sa vedeti in mai multe locuri, cum se declara “cifre fenomenale” sau rezultate de tipul “primul pe coltul acesta al galaxiei” si in realitate sa fie, daca nu pe invers, atunci nu pe aproape (s-a mai scris un articol similar: autodeclararea).

Aici totusi trebuie sa fim de acord ca este si o treaba “barbateasca”, pentru ca nu sunt rare cazurile, cand barbatii vor sa para “mai mari” decat sunt (cu toate ca se stie demult ca dimensiunea nu este neaparat o problema).

Lucru straniu, este ca daca sa facem o mica concluzie suna mai mult a tema sexuala (femeia, barbatul, orgasmul si dimensiunea) decat comerciala … dar acum, cine stie?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Reclama fast-food pe un site de sanatate

Trebuia s-o vad si pe asta, o reclama la un local fast-food pe un site de sanatate :)). Nu inteleg cum pot sa se combine una cu alta? Ori sustii ca promovezi stilul de viata sanatos si ii inveti pe aia care viziteaza pe acolo cum sa traiasca corect, cum sa evite localurile a caror mancare poate dauna sanatatii, cum sa nu bea toate porcariile care se vand, ori o spui numa asa de ochii lumii, cand de fapt nu vrei decat sa-i pui pe aia sa-ti faca afisari de reclame sub pretextul sanatatii si sa faci banu.

Apropo, nu mancati si beti porcarii  … costa mai mult sanatate decat bani Reclama fast food pe un site de sanatate !

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Sugestii pe Google

Să nu înţelegeţi greşit acest articol, nu este vorba despre deja cunoscutul motor de căutare Google, ci doar despre o situaţie peste care am dat întâmplător şi care mi s-a părut amuzantă.

Zilele trecute făceam o căutare referitoare la o comunitate de slăbit din România şi anume căutam slabutele. După cum ştiţi, Google are o funcţionalitate foarte utilă şi anume sugestii de căutare. Sugestiile de căutare sunt utile pentru cazurile când greşiţi fraza de căutare, dar să revin la cazul despre care vroiam să povestesc. M-a pufnit râsul cand am văzut sugestia la căutarea mea Sugestii pe Googlelabutele.

Sugestii pe Google

Nu exclud ca doar eu am mintea ‘poluată’ de lucrurile care ma înconjoară si doar mie să mi se pară amuzantă, dar am râs şi am râs bine. Bineînţeles că sugestia se referea la lăbuţele de iepuraş, pisici, căţeluşi şi alte animale drăguţe pe care toţi le iubim.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Reclama pe site-uri

Nu rareori sunt cazurile când la vizitarea unor site-uri web vi se arată tot felul de banere cu reclamă pe ele, colorate, frumoase şi animate, pline de mesaje de genul ‘Veniţi la noi’ sau ‘Cumpăraţi de la noi’. E de înţeles apariţia lor, multe din site-uri funcţionează pe baza acestor reclame pentru a putea fi accesate gratuit.

Şi atunci unde-i prostia? Bunica avea o vorbă pe care mi-o tot zicea: “ce-i mult strică”. Aşa este şi cu reclama  pe unele din site-uri. Am intrat recent pe un site de rezervare bilete de cinema online la un cinematograf din Bucureşti. Cât pe ce să mi se blocheze navigatorul până am ajuns sa rezerv biletele alea. Totul mergea ca un film în reluare regizat de reclamele dornice să apară în primul plan, reclame care mă năvăleau de sus şi din laterale. Dau un clic să trec la pagina următoare mai apare una, de data aceasta pe toată pagina. Un fel de experienţă web, dar perversă, o experienţă web în care nu mi se arată ce vreau eu, dar mi se arată ce î-mi afişează ei, un fel de nepăsare ascunsă faţă de preferinţele mele. E adevărat, poate să mi se spună: nu-ţi place du-te în altă parte, ceea ce am şi făcut.

Nu mi se pare corect ca la vizitarea unor site-uri să am nevoie de o conexiune la internet mai performantă sau de un calculator nou de ultimă generaţie. Din fericire avem un avantaj: putem alege.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie