Aberatie facebuceana…

Metodele prin care multi isi fac reclama si audienta pe Facebook sunt cateodata cel putin ridicole. O sa luam un text care este folosit pentru a obtine vizibilitate prin Like-urile care se dau.

Fetele noastre au ajuns in finala. LIKE daca si tu crezi ca vor lua AURUL!

Apar cateva intrebari interesante:

  • De ce sa dau LIKE?
  • Conteaza ce cred eu sau performanta fetelor?
  • Like pentru ca-mi place sau pentru ca sunt un “credincios” ( trebuia un buton Beleive ) ?

… concluziile vin de la sine.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Smecher frate … si cu sapca

Problema celor sapte ani de acasa si al educatiei pentru “noua generatie” nu este noua. Se vorbeste mult, se propun solutii si mai multe … si nu se primeste mai nimic. Acum toti o sa sara in aer: “Nu toti sunt asa! Avem si copii educati corect.”. Perfect adevarat, dar in continuare nu o sa discut despre cei educati corect, ci despre cei needucati, pentru ca atrag nemeritat atentia, mai mult decat toti restul. Iata o povestioara mica:

In metrou … aglomeratie … nici un scaun liber … un  baiat de liceu la vreo 12 ani sta relaxat pe scaun, imbracat ca un veritabil “50 cent”, sapca pe ochi, geaca cu capison “aruncata lejer” pe el, cu telefonul cu ecran color in mana (sa-l vada si restu’), rucsac in spate si atitudine “cool” (urasc cuvantul, dar o sa-l folosesc in cazul acesta) … ce mai? smecher de smecher frate Smecher frate ... si cu sapca

La un moment dat intra in vagon o doamna  in jur de 40 de ani cu mainile pline de sacose, care abia isi tragea sufletul. Dupa o perioada de vreo cateva minute un domn mai in varsta, venind si el de la servici, ii zice:

- [Domnul] Sta doamna in picioare?
– [Copilul (se face) nedumerit]: Ce?!?
– [Domnul] Sta doamna in picioare?
– [Copilul (se face) iar nedumerit]: Ce?!? Nu inteleg.
– [Domnul] Sta doamna in picioare?
– [Copilul nu reactioneaza deloc si isi cauta de ale lui]
– [Doamna cu sacosele ironic] Lasati-l sa stea, ca se trezeste de dimineata tare si se duce la scoala.
– [Copilul iarasi nu reactioneaza deloc si isi cauta de ale lui]

Nu o sa comentez prea mult aceasta situatie, pentru ca totul este destul de clar: zero educatie si simtire. Mai interesant pentru mine este ce o sa faca acest baiat si ceilalti cu acelasi tip de gandire, cand o sa le vina si lor batranetea si o sa nimereasca intr-o situatie similara … o sa se bucure daca o sa fie tratati la fel? … e usor cand esti tanar si in forta, dar mai greu cand bolile, batranetea si oboseala te apasa … se mai pierde din zambetul “de altadata”. Sa nu uite zicala: ce semeni, aia culegi.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie