Strategie de comunicare…

Datorita faptului ca lumea este din ce in ce mai plina de minciuni si prostie, pe CulmeaProstiei.ro o sa incepem sa explicam o serie de cuvinte contemportane “mari”, care ascund in spatele lor “mizerii” de prostit si indobitocit oameni.

Enunt: “Vom schimba strategia de comunicare

Traducere: “Fraierii nu mai pun botu’ la minciunile actuale, trebuie sa inventam altele noi.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Scandalul

Scandalul in momentul de fata este “regele societatii”. Din motive reale sau mai putin reale, vezi scandaluri la televizor, vezi scandaluri in ziare, vezi scandaluri pe strada, vezi scandaluri intre tineri si maturi, etc… intr-un mod ironic ne putem numi “societatea scandal”.

Si daca tot scandalul este “regele societatii”, cum putea sa nu devena si “regele reclamei“? Probabil putina lume stie ca “publicitatea negativa” tot este reclama si te ajuta sa fii cunoscut si implicit sa beneficiezi financiar de pe urma acestui fapt. Peste tot prin media gasesti “personaje” implicate in scandaluri cu versiuni de “povesti” mai hazlii … sau mai triste. Scandalurile se impart in doua categorii:

  • Scandaluri existente – generate de certareti, batausi, prosti, alcoolici, etc. (batai pe strada, certuri in familie, certuri cu vecinii, certuri intre prieteni, etc.)
  • Scandaluri regizate – scandaluri, care nu exista, dar sunt “create” in vederea promovarii unei persoane (accidente regizate cum ar fi “pierderi intamplatoare de obiecte” sau “accidentari”, certuri regizate intre persoane, care de obicei gasesc multi “fani” care sa se uite la ele, “porturi ilegale de arma” la unii rapperi ca sa dea mai “periculosi”, casete porno care apar “accidental” in public, clasicele “vesnicele certuri/impacari intre iubiti”, “furturi de bunuri” inscenate si lista poate continua).

De ce totusi aceste scandaluri “prind” la o anumita parte a populatiei? Probabil pentru ca multora le place sa se uite la cineva “mai nefericit” decat dansii.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Cuvantul fuck

Poate unul dintre cele mai interesante si mai colorate cuvinte din limba engleza astazi, este cuvantul fuck. Este cuvantul magic care, doar prin el insusi poate descrie suferinta, placere, dragoste si ura.

Gramatical, “fuck” se include in multe categorii. Acest cuvant poate fi folosit atat ca verb tranzitiv (Jim fucked Lauren), cat si intranzitiv (Lauren was Fucked by Jim). De asemenea, poate fi verb de actiune (Jim really gives a fuck), ca verb pasiv (Lauren really doesn’t give a fuck), adverb (Lauren is fucking interested in Jim), sau ca substantiv (Lauren is a terrific fuck).

Poate fi folosit si ca interjectie (Fuck! I’m late for my date with Lauren).

Poate chair fi folosit precum conjunctie (Lauren is easy, fuck she’s also stupid). Dupa cum vedeti sunt multe cuvinte care ar putea descrie intelesul cuvantului “fuck”.

Pe langa conotatiile sexuale, acest cuvant poate fi folosit pentru a descrie multe situatii:
1. Un salut………….”How the fuck are ya?”
2. Frustrare…………”I got fucked by the car dealer.”
3. Resemnare………..”Oh, fuck it!”
4. Probleme………….”I guess I’m fucked now.”
5. Agresiune…………”FUCK YOU!”
6. Dezgust…………..”Fuck me.”
7. Confuzie………….” What the fuck….?”
8. Neplacere…………”Fucking shit man…”
9. Nedumerire…………..”where the fuck are we?”
10.Indoiala…………”UNFUCKINGBELIEVABLE!!”
11.Razbunare………… .”Up your fucking ass!”
12.Apatie…………… .”Who really gives a fuck?”
13.Suspiciune……….. .”Who the fuck are you?”
14.Indrumare………… ..”Fuck off.”
15.Placere………….. ..”She was the greatest fuck ever!”

Poate fi matern……….”MOTHERFUCKER!!”

Poate fi folosit pentru a indica ora…….” It’s four fucking twenty!”
Poate fi folosit ca descriere anatomica………….”He’s a fucking asshole.”

A fost de asemenea folosit de multi oameni celebrii de-a lungul istoriei:
“What the fuck was that?” ~Primarul Hiroshimei~
“Thats not a real fucking gun.” ~John Lennon~
“Where the fuck is all this water coming from?” ~Comandantul Titanicului~
“Who the fuck is gonna find out?” ~Richard Nixon~
“Heads are gonna fucking roll.” ~Anne Boleyn~
“Any fucking idiot could answer that.” ~Albert Einstein~
“It does so fucking look like her!” ~Picasso~
“You want what on the fucking celiling?” ~Michaelangelo~
“Fuck a duck.” ~Walt Disney~
“Houston we have a big fucking problem.” ~Cei sapte astronauti de pe Columbia~

Sursa: necunoscuta

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Fel de mancare pentru criza

CulmeaProstiei a inventat un nou fel de mancare special pentru criza! Faptul ca nu costa aproape nimic, face acest fel de mancare sa fie accesibil si in ‘trend’. Faptul ca poate ocupa orice forma, face acest fel de mancare sa poata fi prezentat intr-o varietate mare de forme de prezentare. Calitatile curative pe care le are, face acest fel de mancare sa faca parte din categoria de alimente sanatoase. Culoarea pe care o are, face ca acest tip de mancare sa se poata asorta cu aproape orice alt fel de mancare si/sau forme decorative. De asemenea prin gustul pe care il are, poate fi condimentata la alegere cu o varietate mare de condimente, fara a altera gustul autentic. Probabil toti v-ati intrebat deja pana acum: ce denumire are acest fel ‘minune’ de mancare? Denumirea este: apa bine fiarta sau apa bine prajita. S-au observat rezultate foarte bune si cu apa bine coapta, dar atentie la timpul de coacere, pentru ca poate scadea mult in cantitate.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Copiii si educatia

Mergeam pe strada si nu am putut sa nu aud o conversatie intre cativa copii de vreo 10 ani maxim, care au trecut pe langa mine:

- Stii ce e ala gay?
- Gay este ala care “sta”!

Ca sa vezi ce preocupari au copii la varste fragede … si nici macar nu au aflat adevarul pana la urma.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie