La plimbare cu leii

Prostii de pe la noi Trimite prin YM

Nu e nimic mai plăcut decât o plimbare cu maşina la sfârşit de săptămână, cu excepţia cazului când eşti înconjurat de lei şi unul vrea o gustare din cauciucul tău (din faţă) de la maşină.

La plimbare cu leii

La plimbare cu maşina ... şi leii

Recomand să verificaţi atent locul pentru plimbare … şi pisici mai mici pentru casă.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cum se clatina un pod!
  Spectaculos! Cum se poate clatina un pod ca si cum ar fi din cauciuc! Vrea cineva la plimbare?
 • Blonda în avion
  Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class. Insotitorul de zbor o vede si o
 • Mancare pentru pisici
  A mai aparut o stire azi, nu neaparat unicul caz, dar poate cazul, care in sfarsit a reusit cumva, printr-un accident (mediatic) sa iasa la suprafata: “S-a nascut un pisoi cu doua capete”. Primul lucru
 • Site-uri de retete
  Fara indoiala, traim in epoca (Internetului) site-urilor de retete. Toti, pornind cu cei mai mari si pana la cei mai mici, care au prins o carte de retete in mana, peste noapte au ajuns “bucatari”
 • Algege bine locul unde stai la o cursa cu barci
  Algege bine locul unde stai la o cursa cu barci … poti intra la apa

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.