Milionari caută soţie în emisiune TV

Prostii de pe la noi Trimite prin YM

Există o emisiune la TV haioasă din punct de vedere distracţie dar o prostie mare din punct de vedere concept. Ce om întreg la minte îşi caută o soţie în cadrul unei emisiuni TV?

Nu o să dau răspuns la această întrebare, deoarece oarecum e evident. Aş înţelege dacă cineva care are mulţi bani şi nu are ce face cu ei şi se plictiseşte de moarte caută o femeie ‘mai specială’ pentru ‘distracţie’ de scurtă durată, dar pentru o căsătorie (una reală), unde este nevoie de multă încredere, înţelegere, dragoste, pasiune … cum să găseşti asta sau mai bine zis cum să fii sigur ca îţi găseşti o soţie în aşa o perioadă scurtă de timp şi în contextul în care ea s-ar căsători cu oricine e milionarul?

Mai există o variantă: niste indivizi dornici de publicitate care folosesc nişte femei ca să se facă ‘duri’ şi ‘celebri’ … dilema ‘milionarului de TV’: să-mi cumpăr o maşină bengoasă sau o soţie?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Prostia pe Google
  Îmi aduc aminte acum vreo 7 ani când cineva mi-a spus de Google. Pe atunci lucram consultant software la o companie mare de IT din România. Am încercat câteva căutări şi găseam aproape exact ce
 • Tâmpenia de la vama cu Republica Moldova
  Una din marile prostii (nu mă avânt să zic corupţie că ar trebui să depun dovezi în sensul acesta) care se întâmplă este la trecerea punctului de frontieră cu Republica Moldova, o prostie aşa de
 • Arme pentru autoapărare
  Pe undeva la ştiri iarăşi am auzit că cineva a împuşcat o parte sau chiar toată familia, încă un caz din nenumăratele din ultimul timp. În ultimul timp merge marea campanie pentru înarmarea oamenilor în scopul
 • Prostia cu omor
  O prostie, care tot mi-a scăpat până acum, dar una care ne afectează grav specia umană este omorul. Societatea luptă cu acest fenomen încă de la începutul omenirii, dar se pare că nu a reuşit.
 • Minciunosi “cinstiti”
  De o vreme urmaresc un “pseudo-autor” pe Internet, care din punct de vedere “omenie”, are cel putin un comportament incorect. Trebuie sa recunosc, cu parere de rau, ca aceasta “schema” se foloseste in online si

despre “Milionari caută soţie în emisiune TV”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  soricel

  Pai da… “Lumea buna” in ziua de azi se ia dupa cate hartii fosnesc in buzunar si normal ca in contextul asta exista o cerere si o oferta.
  O fi milionarul idiot ca apare in emisiunea aia, dar cat de nebune sunt femeile alea ca se intind pe jos in fata lui, si sa fim seriosi pentru un inel.
  Parerea mea e ca in ziua de azi publicitatea cauta sa ne socheze prin prostii si incultura decat prin chestii de bun gust.
  Ce sa-i faci asta e timpul in care traim.

  Oamenii simt ca “traiesc” doar daca au parte de senzatii, soc, emotii puternice, daca vad la TV stiri in care jumate de Romania s-a ucis in cutite, sau violuri la fiecare colt de strada si bineinteles subiectul preferat, femei (in cazul nostru sa faca orice pentru un inel).

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.