Pastile de slăbit

Prostia în alimentaţie Trimite prin YM

Încă un caz în care pastilele pentru cure de slăbit au făcut ravagii, de data asta vizibile: sânge din nas, paralizie temporară, nu mai zic de efectele asupra metabolismului. Este vorba despre cazul cu pastilele de slăbit din China, un caz destul de vehiculat.

Pastile de slăbit

Pastile de slăbit

Din păcate mirajul pastilelor de slăbit, alimentaţia foarte proastă şi nocivă şi presiunea exercitată de media referitor la noile standarde de frumuseţe aduc multe victime în rândul femeilor cu efecte vizibile mai devreme sau mai târziu.

Cu excepţia cazurilor de boală, care necesită tratamente speciale, în restul cazurilor silueta trebuie să fie o consecinţă a stilului de viaţă a persoanei. O ajustare corectă a stilului de viaţă nu numai că ar aduce silueta pe calea cea bună, dar şi ar aduce un plus de sănătate şi ar mai adăuga vreo câţiva ani de viaţă.

O minte sănătoasă intr-un corp sănatos.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Filme, asemanari
  Filmele ocupa un rol important in industria de “entertainment” (sau mai pe romaneste distractie), dar o sa vorbim despre altceva si anume diferenta dintre felul de a face un film si modul de prezentare. Daca stai
 • “Slabit natural”
  Peste tot, la vanzatorii de pastile de slabit sau ceaiuri de slabit, o sa gasiti sloganul “slabit natural” sau “slabit naturist“, sau “alege sa slabesti sanatos”, sau orice altceva care are in slogan cuvantul “sanatos”
 • La plimbare cu leii
  Nu e nimic mai plăcut decât o plimbare cu maşina la sfârşit de săptămână, cu excepţia cazului când eşti înconjurat de lei şi unul vrea o gustare din cauciucul tău (din faţă) de la maşină. La
 • Religia si victimele
  Nu vreau si nici nu trebuie sa fie un articol pe aceasta tema, care sa intre in cursa spre culmea prostiei, dar intrebarea este probabil corect de pus: “De ce in numele religiei, care spune
 • Politica si timpul
  “Politica este subiectul care ne ocupa cel mai mult timp, dar care ne aduce cele mai putine lucruri.”

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.