Vreau sa slabesc sanatos

Prostia în alimentaţie Trimite prin YM

Nu demult am publicat un articol despre fraza “Vreau sa slabesc”, dar acum este momentul sa atragem atentia si la alta fraza, vehiculata destul de des pe Internet, dar care are multe capcane: ”Vreau sa slabesc sanatos“.

Suna foarte simplu, dar lucrurile incep sa se complice, cand incepi sa cautati informatii referitoare la un astfel de subiect. Cum o persoana simpla, nu-si chiar poate da seama, ce inseamna “vreau sa slabesc sanatos”, probabil o sa caute sa se informeze (cel mai probabil pe Internet).

Cel mai probabil, primele informatii  peste care va da acea persoana, ironic, dar vor fi pastilele de slabit (se fac investitii pe masura vanzarilor). Toate aceste pastile de slabit promit un slabit natural si sanatos, lucru care in majoritatea cazurilor este incorect. Trebuie sa recunoastem, ca fraza “slabit sanatos” a ajuns sa fie prostituata in cel mai grav mod. Cum se poate ca unele pastile de slabit, bazate pe unele substante chimice sa poata poata fi comercializate sub asemenea slogane? Cat de responsabila este o astfel de companie, care face astfel de afirmatii? Cat de responsabili sunt acei care dau autorizatiile de comercializare pentru astfel de pastile? Sunt intrebari grele, dar care au raspunsuri si mai grele.

Urmatoarele informatii despre “slabit sanatos”,  acea persoana, o sa le gaseasca chiar pe site-urile, care pana nu demult, daca nu chiar si in continuare, venerau, promovau si recomandau spre comercializare tot aceleasi pastile de slabit sau alte metode “nesanatoase” sau “ineficiente”.

Si abea pe la urma, daca acea persoana, pornita in cautare de informatii corecte, dispune de vointa de fer, poate va gasi si cateva locuri unde sa gaseasca informatii reale si corecte pe aceasta tema.

Indiferent daca cineva vrea sa slabeasca sanatos sau sa slabeasca prin “alte metode minune”, intrebarile de baza totusi raman: “De ce m-am ingrasat? De ce nu sunt sanatos?

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieVreau sa slabesc sanatos". Suna foarte simplu, dar lucrurile incep sa se complice, cand incepi sa cautati informatii referitoare la un astfel de subiect. Cum o persoana simpla, nu-si chiar poate da seama, ce inseamna "vreau sa slabesc sanatos", probabil o sa caute sa se informeze (cel mai probabil pe Internet). Cel mai probabil, primele informatii  peste care va da acea persoana, ironic, dar vor fi pastilele de slabit (se fac investitii pe masura vanzarilor). Toate aceste pastile de slabit promit un slabit natural si sanatos, lucru care in majoritatea cazurilor este incorect. Trebuie sa recunoastem, ca fraza "slabit sanatos" a ajuns sa fie prostituata in cel mai grav mod. Cum se poate ca unele pastile de slabit, bazate pe unele substante chimice sa poata poata fi comercializate sub asemenea slogane? Cat de responsabila este o astfel de companie, care face astfel de afirmatii? Cat de responsabili sunt acei care dau autorizatiile de comercializare pentru astfel de pastile? Sunt intrebari grele, dar care au raspunsuri si mai grele.">

Mai citiţi despre prostie...

 • Vreau sa slabesc
  Peste tot o sa gasiti termenul “Vreau sa slabesc”, dar nicaieri nu o sa gasiti intrebarea “De ce m-am ingrasat?” Traim intr-o epoca, care prin modul in care prin media, din disperarea de avinde cat
 • Slabit sanatos…
  In ziua de astazi, din pacate ne sunt prezentate foarte multe reclame mincinoase (la care institutiile statului ar trebui sa reactioneaze intr-o anumita forma) despre diverse produse si servicii. Printre domeniile in care exista reclame
 • “Slabit natural”
  Peste tot, la vanzatorii de pastile de slabit sau ceaiuri de slabit, o sa gasiti sloganul “slabit natural” sau “slabit naturist“, sau “alege sa slabesti sanatos”, sau orice altceva care are in slogan cuvantul “sanatos”
 • Carnea de pui
  Carnea de pui este considerata un produs dietetic si este asociata cu majoritatea regimurilor de alimentatie care contin cuvantul “sanatos”. Toate acestea ar fi corecte, daca carnea de pui ar fi sanatoasa si nu ar
 • “Inteligenta prosteasca”
  Nu trebuie sa cautati termenul Inteligenta prosteasca, pentru ca este inventat de noi, ca raspuns la un anumit tip de comportament in societate. Pe parcursul a cativa ani de studiu a prostiei, am ajuns sa

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.