Vreau sa slabesc

Prostia în alimentaţie, Prostie socială Trimite prin YM

Peste tot o sa gasiti termenul “Vreau sa slabesc“, dar nicaieri nu o sa gasiti intrebarea “De ce m-am ingrasat?” Traim intr-o epoca, care prin modul in care prin media, din disperarea de avinde cat mai mult, ne impregneaza tot felul de idei cat mai tampite in creierile noastre si reusim sa ajungem la performanta de a fi ignoranti cu noi insine fara sa ne dam seama.

Cati dintre noi nu ar renunta la unele porcarii din alimentatie, daca ar sti ca acele alimente te pot ingrasa sau si mai rau, iti pot crea dependenta si te ingrasa in acelas timp? Probabil multi, dar tot atat de multi nu-si dau seama ce consecinte daunatoare asupra sanatatii le pot avea multe din activitatile efectuate zilnic.

Vreau sa slabesc” ar trebui sa devina fraza, care simbolizeaza inconstienta in alimentatie, sedentarismul si lipsa unui stil de viata sanatos.

Vreau sa slabesc” ar trebui sa devina fraza, care sa ne indice faptul cat de mult ne-am departat de noi insine si cat de mult suntem in conflict cu noi insine, vrem sa slabim, dar ne ingrasam. Intrebarea este: de ce?

Poate ar trebui sa luam o pauza de la mediul nociv, care ne inconjoara si sa ne gandim cu adevarat ce ni se intampla si daca toti acei “prieteni” care ne “sfatuiesc” si ne “ajuta”, ne ajuta cu adevarat sau doar ne hranesc cu iluzii false pentru a-si satisface propriile interese financiare.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Vreau sa slabesc sanatos
  Nu demult am publicat un articol despre fraza “Vreau sa slabesc”, dar acum este momentul sa atragem atentia si la alta fraza, vehiculata destul de des pe Internet, dar care are multe capcane: ”Vreau sa slabesc
 • Carnea de pui
  Carnea de pui este considerata un produs dietetic si este asociata cu majoritatea regimurilor de alimentatie care contin cuvantul “sanatos”. Toate acestea ar fi corecte, daca carnea de pui ar fi sanatoasa si nu ar
 • Autolauda nejustificata
  Autolauda nejustificata, este fenomenul, folosit foarte des de altfel, prin care ‘cineva’ (sau prietenii/partenerii lui) se declara sau isi asuma o anumita pozitie pe care nu o merita. Cel mai vizibil o sa intalniti acest
 • Succesul lui Rex … sau nu?
  Acum cativa ani, prin 2010, aici pe CulmeaProstiei.ro am publicat in premiera un articol putin mai iesit din comun si anume povestea unui maidanez vazuta prin ochii lui. Aceasta povestioara purta titlul “Salut, sunt Rex!”
 • “Inteligenta prosteasca”
  Nu trebuie sa cautati termenul Inteligenta prosteasca, pentru ca este inventat de noi, ca raspuns la un anumit tip de comportament in societate. Pe parcursul a cativa ani de studiu a prostiei, am ajuns sa

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.