A venit iarna … iar

Prostie ecologica Trimite prin YM

De ceva vreme, cu care probabil ne-am si obisnuit, ni se prezinta stiri pe toate canalele radio si TV de tipul “a venit iarna”, “iarna ne ingroapa in zapada”, “iarna o sa ne termine”, “iarna rea a blocat tot”, “iarna … bla, bla, bla”. Peste tot aceasta informatie este prezentata ca ceva super-dramatic, spectaculos si iesit din comun, ca si cum n-ar mai fi fost niciodata, oarecum dusa la nivelul descoperirii navelor extraterestre, pentru a crea “cel mai de senzatie” subiect.

Pai nu e normal ca dupa vara sa vina toamna si dupa toamna sa vina iarna, cu zapada, cu frigul, cu viscolele si cu obiceiurile ei? Ce fel de iarna ar fi, daca ar fi soare ca vara?

In aceeasi ‘surprindere’ se afla si autoritatile, care cu toate fondurile lor alocate pentru asemenea cazuri, dintr-o data nu mai au nici puterea si nici posibilitatea se se descurce cu ‘iarna asta grea’.

Pentru cine nu s-a prins anul acesta, o noutate: iarna cu zapada si viscole va veni si la anul, asa este prin coltul asta de univers si degraba nu o sa se schimbe … eventual, poate devenim mai adaptabili.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • A venit iarna!!!!!
  Iarna, este acel anotimp al anului, care incepe pe 1 Decembrie si dureaza trei luni, pe perioada carora, sunt temperaturi scazute, ninge, viscoleste, ingheata apa, inevitabil se blocheaza drumurile, se anuleaza unele zboruri, apar blocaje
 • Insolventa
  Ultima moda, sezonul toamna-iarna din anul acesta (2009), care vine direct de la designer-ul Economia Romaneasca prea Vesela si Infloritoare, este insolventa. Voit sau mai degraba nevoit, multe dintre companii trebuie sa imbrace noile straie
 • Masini accidentate prin oras II
  A trecut iarna grea, s-a topit zapada si au inceput sa apara “ranile din trupul” masinilor. Va prezentam inca o serie de poze din categoria masini accidentate prin oras.
 • Alinuta si tatal ei
  Intr-o zi  de iarna,tatal Alinutei era in strada impreuna cu aceasta,si ce sa faca si el? O dadea pe Alinutza cu capu` de bordura trotuarului. La un moment dat, la geam isi face aparitia o
 • Ion si Vasile la pescuit
  Un banc trimis de unul din vizitatorii nostri: Vara, este cald. Pe malul lacului, Ion si Vasile, cam ametiti, prind peste. Un destrabalat pe schiuri, trece cu viteza tras de-o barca cu motor, stirnind valuri. - Ba Vasile,

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.