Otravirea Romaniei

Prostie ecologica, Prostie politica Trimite prin YM

Nu scriu acest articol pentru ca am si cea mai mica speranta ca se va intampla ceva, nu cred ca va fi citit de cineva, nu cred ca va fi luat in seama de cineva si nu cred ca va schimba nimic legat de soarta deja pecetluita de otravire si intoxicare a tarii noastre.

Este imposibil sa nu observi, cum o tara care din ce in ce mai mult e plina de prostie, smecherie, infractionalitate si mai cautati voi alte lucruri rele care ne-au departat foarte tare de la “candva mandrul si respectatul” neam roman din zona Carpatilor,  este transformata intr-un “cos de gunoi” si o “sera de exeperimente pe cobai” … “cobai romani”.

Despre intentia de “masacru a naturii” de la Rosia Montana, probabil stiti majoritatea, unde pentru echivalentul sumei de plata a pensiilor pentru o luna in toata tara, se doreste a crea unul din cele mai mari dezastre naturale, pe care le-am avut vreodata. Mai era ceva si cu distrugerea istoriei noastre pe acolo, dar probabil pare o nimica toata pentru niste persoane, care pot face asa lucruri oribile, incat nici n-o sa mai insist pe acesta problema.

Ultimul pericol si o “tampenie imensa” este Codex Alimentarius. Codex Alimentarius este o norma de reglementare, de provenienta S.U.A., care indica ce substante chimice sunt “normale” pentru a fi folosite in alimentele pe care le consumam zilnic. La un simplu studiu asupra acestui Codex Alimentarius se identifica usor termeni ca: alimente modificate genetic, interzicerea vanzarii produselor naturiste “sub pretextul ca nu sunt de origine controlata” si tot felul de alte substante, ale caror nume nici nu poti sa le pronunti.

Mai pe scurt, ideea este de a transmorma “chimicatele nocive” in “ceva normal” si “ceva peste tot”. Stiati ca deja mancati anual 7 Kg de aditivi? Inchipuiti-va cat o sa mancati de acum incolo.

Atentie, primul test de implementare al Codex Alimentarius in Europa deja se face pe noi, pe Romani. Din anul trecut a fost aprobat in Romania. Adica in tara cea mai agricola, cea mai sanatoasa, cea mai “cu puiul care fuge prin curte”, cea mai cu “rosia romaneasca sanatoasa”, cea mai ecologica, tara “colt de rai” sa pui in practica asa “tampenie”?

Cred ca urmatoarea si cea mai interesanta problema care ne asteapta, o sa fie intrebarea “de la ce am murit?”. Cu atatea chimicate in aer, in apa, in pamant, in mancare, pe care nici ei nu le inteleg prea bine ce fac, o sa fie foarte greu de realizat acel lucru. Nici nu vreau sa ma gandesc la consecintele modificarilor genetice si efectele asupra organismului.

O sa inchei acest articol cu un banc, care s-ar putea sa nu fie de ras:

La crearea lumii, Dumnezeu a impartit la toate popoarele bogatii cum stia de cuviinta. La un moment dat se apropie de el Sf. Pentru si panicat il intreaba:
- Doamne, de ce comiti nedreptate si i-ai dat poporului roman mai multe … i-ai dat si munte, i-ai dat si padure, i-ai dat si bogatii naturale, i-ai dat si mare … de ce Doamne?
La care Dumnezeu surazand pe sub mustati zice:
-  … stai sa vezi ce conducatori le-am dat.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Puiul de la tara
  Suntem invadati cu tot felul de marci, care ne vand cea mai “gustoasa” si mai “sanatoasa” carne, dar nimic nu se compara cu puiul de la tara, crescut cu alimente sanatoase, care si-a permis sa
 • Separatistii
  Unii dintre cele mai crude persoane si generatoare de conflicte sunt separatistii. Separatistii sunt persoanele, de obicei figuri politice, care pentru a obtine anumite avantaje (personale sau de grup) comerciale, teritoriale sau politice, sub pretextul
 • Vaccin gripa porcina
  Ultima tendinta in domeniul bolilor ‘aparute din senin’ este gripa porcina. S-a creat peste tot o panica generala cu aceasta gripa. Unii cred, altii nu, pe altii nu-i intereseaza, dar un lucru este clar, aceasta
 • Mai multi ecologisti … mai putina padure
  Stateam in parc zilele si imi aduceam aminte de vremurile cand sadeam copaci la scoala, cand construiam colivii pentru pasari, cand dadeam de mancare la pasari iarna, cand oarecum exista o grija fata de natura
 • Autodeclararea
  Era un vechi proverb pe la noi “lauda de sine, nu miroase a bine”, proverb de care se face abstracţie sau de multe ori poate chiar nici nu se ştie. Probabil deja toată lumea este

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.