Ochelari de noapte

Prostie socială Trimite prin YM

Probabil ca va intrebati deja: “ce mai sunt oare si ochelarii astia de noapte?” Nu aveati de unde sa auziti termenul, pentru ca este un termen “new&hot&bla…bla…bla”, faurit direct in “focurile culmii prostiei” (a sunat putin ca din filmul Lord of The Rings).

Ochelari de noapteCa sa intelegem si mai bine “fenomenul”, o sa incepem cu a explica si a intelege la ce folosesc o pereche de ochelari de soare (adica normali).

Ochelarii de soare sunt un accesoriu, care protejeaza ochii de razele ultraviolete emise de soare si reduc intensitatea luminii la parametri acceptabili pentru ochiul uman.

Ochelari de noapte, sunt ochelarii purtati in alte scopuri decat protejarea ochilor de soare si luninozitate puetnica, in general utilizarea lor in incaperi intunecate, unde nu este nevoie de ei (de obicei sunt folositi pentru spartul in figuri sau in termeni mai moderni: pentru image).

Acum apare o intrebare filosofica: daca esti intr-un club, seara, cu ochelari mari si negri pe ochi, te impiedici de o scara pe acolo, cazi jos si te lovesti cu capul de ceva (nu letal), ce concluzie iti vine in minte? Mai poate aparea inca o intrebare: daca esti intr-un club, seara, cu ochelari mari si negri pe ochi, te uiti dupa femei, agati una, te duci cu ea acasa (presupunand ca ai trecut de scari), faci dragoste cu ea toata noaptea, te trezesti dimineata si cand te uiti langa tine sta muma-padurii, ce concluzie iti vine in minte?

Keep it simple Ochelari de noapte !

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostieochelarii astia de noapte?" Nu aveati de unde sa auziti termenul, pentru ca este un termen "new&hot&bla...bla...bla", faurit direct in "focurile culmii prostiei" (a sunat putin ca din filmul Lord of The Rings). Ca sa intelegem si mai bine "fenomenul", o sa incepem cu a explica si a intelege la ce folosesc o pereche de ochelari de soare (adica normali). Ochelarii de soare sunt un accesoriu, care protejeaza ochii de razele ultraviolete emise de soare si reduc intensitatea luminii la parametri acceptabili pentru ochiul uman. Ochelari de noapte, sunt ochelarii purtati...">

Mai citiţi despre prostie...

 • Alinuta la joaca
  Alinuta se uita la un baiat cum se joaca cu un camion. Vine Alinuta si-i spune : - Da-mi camionul! - Nu vreau! - Da-mi-l ca daca nu iti scot un ochi! - Nu ti-l dau! Ii scoate Alinuta un
 • Alinuta fecioara
  Intr-o zi Alinuta vine acasa plangand si spunand; -Nu mai sunt fecioara, nu mai sunt fecioara….. Atunci o mare nenorocire s-a abatut asupra familiei. Intr-o seara au facut o reuniune in care tema era despre Alinuta. Bunica
 • Eu, prajitura si familia
  Probabil multi dintre noi suntem tentati cu prajituri de tot felul, care se vand, aranjate frumos pe rafturi, la supermarket. Sunt asa mici si dragalase sau mari si colorate, cu ambalaje lucioase, mesaje care te
 • Fructe şi legume ionizate
  Nu poţi să nu observi când te duci la piaţă sau supermarket fructele alea perfecte. Toate sunt mari şi frumoase şi te îndeamnă să le cumperi. Nimic mai perfect pentru o mâncare sănătoasă sau pentru
 • Mancare pentru pisici
  A mai aparut o stire azi, nu neaparat unicul caz, dar poate cazul, care in sfarsit a reusit cumva, printr-un accident (mediatic) sa iasa la suprafata: “S-a nascut un pisoi cu doua capete”. Primul lucru

despre “Ochelari de noapte”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 2
  Culmea

  @Andrei Ai dreptate referitor la ochelarii de noapte/ceata (adevarati), insa acesta este un pamflet referitor la “utilizarea incorecta” a ochelarilor de soare, pe care i-am denumit “ochelari de noapte”.

 2. 1
  Andrei

  Ochelarii de noapte de fapt sunt pentru soferi nu pentru cluburi, reduc stralucirea farurilor din sens opus si ajuta pe ceata.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.