Prostia cu maşina de lux

Prostie socială Trimite prin YM

Una din prostiile de care s-a vorbit mult, dar care cred că merită să o includ spre votare, este prostia în achiziţionarea unei maşini de lux în condiţiile pe care le avem pe străzi.

O maşină de lux în primul rând înseamnă costuri la un adaos de lux poate nu chiar aşa de mare. Fiabilitatea la toate maşinile deja nu mai este o problemă şi nu există decât diferenţe tehnologice sau de design.

Prostia cu maşina de lux

Maşini zgârâiate

La o maşină de lux costă mult tot: asigurarea, costă mult taxele, atrage hoţii de maşini, costă mult întreţinerea, costă mult reparaţiile şi costă mulţi nervi când vezi aşa o frumuseţe de maşină torturată zilnic.

O maşină de lux de asemenea are nevoie şi de condiţii corespunzătoare de păstrare, un garaj cel puţin. Care este sensul vopselei metalizate sau cu efect de perlă daca o ardem la soare toată ziua sau o zgârâie toţi trecătorii care trec pe trotuar pe lângă ea cu geanta sau cu sacoşa?

La nemţi există o regulă nescrisă, o persoană nu cumpără o maşină decât dacă suma de bani pe care o deţine nu depăşeşte de patru ori costul maşinii. E o abordare corectă, deoarece o maşină costă să fie cumpărată, dar şi costă să fie întreţinută. O reparaţie poate începe de la câteva sute de euro şi se poate termina cu câteva zeci de mii. O greşeală de condus poate costa la propriu foarte mult.

Cumpăraţi doar maşini de care aveţi nevoie şi care se adresează necesităţilor Dumneavoastră, lăsaţi că fetele apreciază şi alte lucruri la bărbaţi.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • OZN – Realitate sau mit
  De mic eram pasionat de povestirile cu farfurii zburătoare (OZN - Obiect Zburător Neidentificat), cu extratereştrii misterioşi care ne vizitau, eventual răpeau pe cineva şi îl aduceau înapoi după ce făceau experimente pe el. Bineînţeles
 • Milionari caută soţie în emisiune TV
  Există o emisiune la TV haioasă din punct de vedere distracţie dar o prostie mare din punct de vedere concept. Ce om întreg la minte îşi caută o soţie în cadrul unei emisiuni TV? Nu o
 • Adevăruri despre apa îmbuteliată
  Există mai multe opinii despre apa îmbuteliată. În general sunt păreri pozitive şi toată lumea de pe la oraş deja a acceptat faptul că apa de la robinet e proastă calitativ şi e normal să
 • Piaţa de apartamente şi case
  Toată lumea este într-o goană după apartamente şi case în ziua de azi. Preţurile la aceste apartamente şi case au sărit cele mai inimaginabile praguri, care oarecum este o evoluţie firească a pieţii: creşte oferta,
 • Semafoare inteligente
  De anul acesta avem semafoare inteligente în Bucureşti … sunt curios, oare au şi senzori pentru prostia care se întâmplă pe străzile veşnic prinse între reparaţii şi gropi.

despre “Prostia cu maşina de lux”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  georgiana

  Din pacate, problema exista. Am si eu o “buburuza”, care imi este tare draga si ma zgaria pe suflet, cand o gasesc zgaraiata in parcarea de la market. Mi-au mai dat si cu cheia pe usa, ce sa zic … trist :(

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.