Somnul vesnic si somnul de metrou

Prostie in economie, Prostie urbană Trimite prin YM

Exista doua tipuri de somn:  somnul vesnic si somnul de metrou. Diferenta dintre cele doua tipuri de somn este ca din cel de metrou te mai poti trezi.

P.S. Poate se prind cei de la metrou ca numarul de oameni este foarte mare si mai multa ventilare si oxigenare nu ar dauna nimanui.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Jocuri pe calculator pentru minori
  Exista o problema, pe care ai impresia ca nimeni nu o observa si despre care nu chiar vorbeste multa lume: jocuri pe calculator cu violente, pe care le joaca minorii. Zilnic auzim stiri despre toate
 • Drumarii din Romania
  Din experienta cu drumurile din Bucuresti, care sunt vesnic in reparatie si in acelasi timp vesnic sunt pline de gauri, nu poti trage decat o singura concluzie … avem cei mai prosti drumari din lume.
 • Meseria de mascota
  Probabil una dintre cele mai stupide meserii, este indiscutabil meseria de mascota. Asocierea dintre o persoana si un borcan de muraturi, o pereche te tenisi, o cutie de bere, o lenjerie intima sau oricare alt
 • Filme, asemanari
  Filmele ocupa un rol important in industria de “entertainment” (sau mai pe romaneste distractie), dar o sa vorbim despre altceva si anume diferenta dintre felul de a face un film si modul de prezentare. Daca stai
 • Cum se conduce in China
  China este renumita prin numarul de locuitori. La un asa numar mare de oameni si implicit automobile, traficul prin orasele mari, poate deveni o adevarata provocare.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.