Tractări auto “extreme”

Prostie urbană Trimite prin YM
Tractări auto extreme

Tractări auto sector 2 obor

Atenţie unde parcaţi prin Bucureşti, s-ar putea să nu mai găsiţi maşina … sa cel puţin nu aşa cum era. Se vede în poza urmatoare cum angajaţii firmei de tractări auto “mutilează” fără milă o maşină.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Ardelenii si sexul
  -  Ia zi-mi mie ma, Gheorghe, tie ce-ti place mai mult, Craciunu’ sau sexu’? -Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu’. - Fir-ar ma, Gheorghe, cum asa?! -Apoi, parca-i mai des, ma.
 • “Operatiunea de capturare”
  Prin intermediul e-mail am primit o poza hazlie prin ideea pe care o prezinta.
 • Cel mai mare camion
  Cel mai mare camion, bineinteles ca nu e la noi si exista si o explicatie de ce: s-ar putea sa nu ai loc de parcare pentru el (cine conduce prin Bucuresti, stie de ce).
 • Ardelenii la razboi
  Ardelenii se hotărăsc să declare război Chinezilor. La un moment dat, unul dintre ei îi atenţionează pe ceilalţi: - Bă, da’-s milioane!!! - Da’ chiar, bă, unde-i îngropăm?
 • SPAM-ul, elita si succesul
  Pe adresa noastra am primit un mesaj de SPAM care ne invita in “elita” oamenilor de succes. Acum stai si te gandesti: ce fel de elita o fi aceea care face SPAM si incalca legea?

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.