Achizitionarea cartuse pentru imprimanta…

Prostii comerciale Trimite prin YM

Imprimanta (printer) este un dispozitiv periferic al calculatorului, destinat pentru a tipari pe anumite suporturi texte si imagini din calculator. Acest dispozitiv a intrat in forta in ultimul timp in casele noastre. Scrierea unui document sau desenul unei imagini au devenit un lucru mai usor de efectuat comparativ cu perioada ‘pre-imprimanta’.

Multi dintre voi, cei care folosesc o imprimanta acasa sunt la curent ca la un moment dat, imprimanta nu mai tipareste si trebuie sa-i cumperi cartuse noi. Este nevoie de cumparat unul sau doua cartuse (pentru o imprimanta de utilizare acasa), in dependenta de cartusul care s-a terminat:

 • cartus negru – nu mai tipareste culoarea neagra
 • cartus color – nu mai tipareste una din culorile: galben, albastru ceruliu sau rosu permanent.

Si acum unde este prostia? Prostia apare in momentul in care calculezi cat costa ambele cartuse. De obicei, pentru imprimantele utilizate acasa, costul ambelor cartuse se apropie de valoarea imprimantei. La un studiu mai atent si piesele de schimb pentru imprimantele mai vechi de un an sau doi pot costa aproape cat imprimanta, deoarece rareori exista suport ‘adevarat’ pentru imprimantele mai vechi.

De multe a cumpara o imprimanta noua pare o solutie mai buna decat a cumpara cartuse noi sau piese de schimb. Ce se intampla daca nu vrei o imprimanta noua si totusi o preferi pe cea care o ai si deja te-ai obisnuit cu ea? Ce se intampla, daca vrei ca imprimanta ta sa functioneze la costuri acceptabile?

Solutia: Exista si o solutie pentru a scadea costurile de exploatare, trebuie doar sa va adresati la un magazin/atelier, care ofera servicii de reincarcare cartuse (refill cartuse) sau puteti cumpara o trusa de reincarcare (kit de refill) pentru a reincarca cartusele singur acasa. Costul de reincarcare este mult mai mic comparativ cu achizitionarea unor cartuse noi.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cum romanii pot castiga razboiul din Irak?
  Chiar si daca nu mai avem decat o armata mica si prost dotata, exista totusi o solutie ca romanii sa ajute eficient si sa contribuie la castigarea razboiului in Irak. Este simplu, trebuie langa campul
 • Bula la scoala
  La scoala la bula a venit o fata noua si bula nu stia ce sa faca ca sa i vda chiloti. A doa zi bula ia zis: -Vrei sa castigi 10 lei? -Da -Tii dau daca te urci
 • Prostia si banii
  “Prostia este un lux … costa foarte mult“.
 • Romanii si caldura
  In ultimul timp s-a creat un fel de trend pe la televizoare si anume “cuplurile swinger“. Nu este ceva iesit din comun sa nu stiti acest termen, pentru ca pe undeva nici nu e chiar
 • Cum deschizi masina cu telefonul mobil
  Daca ti-ai inchis cheile in masina si nu ai la indemana cheile de rezerva, se pare ca exista o solutie! Suna pe cei de acasa (sau alt loc unde ai pastrate cheile de rezerva) si

despre “Achizitionarea cartuse pentru imprimanta…”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  Georgiana

  Cu cartusele e simplu…faci refill si gata :) . Daca nu va descurcati, cautati pe youtube, sunt multe filmuletze care arata exact ce trebuie sa faci ;)

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.