Dansez…din Basarabia

Prostii în televiziune Trimite prin YM

La un anumit post de televiziune rulează o emisiune despre dans. Fiecare echipă are un scop comun să ajute o persoană cu probleme. Pe lângă o groază de melodii siropoase, plânsete ale unor oameni nevoiaşi, ochi dulci pentru atragerea atenţiei, tipe mai mult sau mai puţin dezbrăcate, lipsa unui concurs acreditat de dans şi creşterea audienţei ar mai merge, până la urmă e un scop nobil şi este un show de televiziune care trebuie luat ca atare.

După părerea mea o comedie era mai de succes pe această temă, să pui pe nişte persoane care nu ştiu nimic despre dans să facă ceva profesionist, după care pui pe cineva să comenteze (un profesionist probabil nici nu s-ar putea uita la aceste dansuri) cât de rău au făcut aia. Donaţia se putea face din banii încasaţi din reclamele la această emisiune şi în plus aveam o naţiune mai fericită.

Partea cea mai interesanta este alta. Pentru ediţia de acum au adus Basarabeni. La început mi s-a părut interesant, m-am gândit poate se decid s-o mai extindă puţin. Dar nu pot să neg nişte amănunte distractive, din toată republica Moldova au ales un clovn. Oare nu mai există oameni în ţara aia? Sunt curios care o să fie evoluţia echipelor de acolo. Vreau să văd până la urma dacă basarabenii au fost aduşi pentru a participa la un concurs sau pe postul de animăluţe exotice. Timpul va arăta.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • ILIUŢĂ – Ghicitorul lu’ peşte
  Era seara târziu, somnul nu mă prindea şi schimbam aleator posturile de televiziune, în speranţa să-mi atragă atenţia ceva interesant  … şi mi-a atras atenţia ceva, dar ceva foarte stupid. La un post de televiziune
 • Halloween
  Mulţi dintre noi au aprobat ca ceva normal sărbătoarea Halloween. O sărbătorim de parcă am avea această sărbătoare de secole şi de parcă totul e normal. Problema este daca o şi simţim aşa? Sau daca
 • Reclamele care ţin mai mult decât filmul
  Mulţi dintre noi după o zi de muncă ne aşezăm în faţa televizorului să ne uităm la o emisiune sau un film mai interesant. Nu o să discut partea cu filmul interesant sau emisiunea, pentru
 • Sonorul la reclamele TV
  Să fie vreo noua ‘tehnologie’ de marketing, sau nu stiu ce, dar nu reuşesc să ţin pasul (urechile) cu sonorul la TV la un anumit post de televiziune. Când merge o emisiune sau un film,
 • Postere pe pânză, printuri giclee drept tablou
  Pe piaţă au apărut o serie de ‘lucrări de artă’, la care dacă nu eşti un tip cunoscător de artă s-ar putea să crezi că este o lucrare de artă pictată în acrilic sau ulei.

despre “Dansez…din Basarabia”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 2
  Culmea

  Generalizarea nu cred ca este o solutie si nu se dorea a face pe cineva bun sau rau la nivel de natiune. Era un caz particular asupra caruia s-a dorit sa se atraga atentia, si nici intr-un caz o generalizare pentru toata natiunea romana.

  Peste tot exista oameni intelegatori si neintelagatori, oameni buni sau oameni rai … atat in Moldova, in Romania, cat si peste hotare, dar lucrul acesta nu ar trebui sa duca la alte lucruri rele, ar trebui sa duca la lucruri bune … stii cum se spune … greseala este importanta, dar invatatura din ea este si mai importanta … acum ce faci? devii ca cel de care nu-ti place sau arati ca esti mai bun? (de obicei pana acum s-a cam ales prima varianta si se pare ca nu chiar functioneaza) … si mai stiu si o vorba veche de la bunica, intr-un cuplu chiar daca aparentile tind sa arate ca doar o persoana pare mai vinovata, raspunsul sigur este ca ambii au partea lor vina si doar prin intelegere si compromisuri se poate ajunge la adevar.

 2. 1
  HiHuu

  Nu shtiu la ce concluzie ai vrut sa ajungi tu…dar cel putzin, ceea ce am intzeles eu este (demult shtiam aceste lucruri) ca pe noi, (basarabenii) oamenii ne trateaza ca pe nishte ,,lighioane”, asha, sa se mai distreze lumea pe seama noastra, in plus, totzi cred ca la noi nu sant oameni capabili sa faca ceva serios, sa-i arate la TV, sa devina si ei cineva.

  P.S. shi culmea…care oameni gandesc aceste lucruri?
  fratziorii noshtri pe peste Prut. am spus nu o data si o repet…tfiu..o scriu: oamenii vad numai ceea ce vor sa vada.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.