Minciunosi “cinstiti”

Prostii online Trimite prin YM

De o vreme urmaresc un “pseudo-autor” pe Internet, care din punct de vedere “omenie”, are cel putin un comportament incorect. Trebuie sa recunosc, cu parere de rau, ca aceasta “schema” se foloseste in online si de nume mult mai mari decat va inchipuiti, dar nu o sa ma rezum la nume, o sa raman la principiu.

In ce consta conceptul de mincuinosi “cinstiti”? Un minciunos “cinstit” este persoana care fura in draci de la altii si in acelasi timp se plange ca este cea mai copiata persoana de prin partea aceasta a universului (acest lucru de obicei sugereaza o compensare a lipsei de valoare prin amagire, daca s-o luam din punct de vedere psihologic, adica tipul minte, pentru ca la altceva nu-l mai duce capul si partea cu fair-play-ul este mult prea departe de el). Sunt sigur ca multe persoane cu valoare au fost afectate de “indivizi” cu astfel de comportament si suporta consecintele.

Eu cel putin urmaresc o persoana, din domeniul fitness-ului, care de o vreme ma socheaza cu nonsalanta cu care poate sustine niste lucruri in care nici macar el nu crede, in care se contrazice pe el insusi si nici intr-un caz nu face ceea ce zice. Cat de fraier poti sa fii ca sa pui boticul la o asemenea persoana Minciunosi cinstiti ? Cateodata am impresia ca “tipii” acestia au impresia ca au la indemana o turma de fraieri si pot sa le-o dea cum vor ei.

Un lucru este clar, orice persoana care minte intr-un lucru, sigur te va minti si in alte lucruri, pentru ca asta este felul persoanei de a fi si nu are cum fugi de el insusi, cum ar fi: produse care pot costa mult mai scump decat in realitate, abonamente mult prea scumpe, sfaturi care pot sa-ti sugereze lucruri pe care nu le vrei, idei care probabil sunt total gresite … si bineinteles ca pana la urma el profita, dar utilizatorul suporta consecintele (vizite la medic, dependenta, foame, etc.).

Este foarte dificil sa identifici astfel de persoane, dar puteti sa-i identificati simplu, nu va uitati la ce zic, uitati-va la ce fac, pentru ca doar lucrurile acelea ii definesc asa cum sunt ei.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Conferinta, inca o metoda de promovare
  Daca in articolul precedent s-a discutat despre mania tv, acum se va discuta despre alta manie comerciala si anume “conferinta”. De data aceasta, nu este o manie a oamenilor simpli, ci este o manie profesionala.
 • Frumusete sau iluzie?
  Suntem cu totii obisnuiti deja sa vedem prin reviste, ziare sau la televizor vedete, care arata perfect si ne fac sa ne simtim poate mai putin atragatori la simpla vedere a lor. Este cazul si
 • Interesant: Ziarul, articolele, reclama si cenzura
  O sa discutam despre ceva foarte interesant, care ne-a atras atentia intamplator si a confirmat o teorie mai veche si anume, o parte din articolele publicate in unele ziare sunt reclame platite in scop de
 • Team building
  Un prieten mi-a transmis un banc, care m-a facut sa rad foarte mult: Daca intr-un grup mare de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup mare de persoane
 • Sondaj prostie, cum votez
  Contrar unor mituri despre prostie, prostia nu este un lucru care tine doar de persoana. Prostia este un fenomen mult mai complex si tine atat de factori interni, cat si de factori externi. Sa presupunem

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.