Efecte secundare steroizi

Prostii sportive Trimite prin YM

Printre efectele secundare produse de steroizi se enumara si acneea excesiva.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Efecte secundare steroizi
  Despre efectele secundare produse de injectarile cu steroizi nu se stiu prea multe, deoarece cei care comercializeaza steroizi, prezinta mai mult partea buna a lucrurilor, fara sa aduca la cunostinta si de efectele negative pe
 • Steroizi, rau pentru sanatate
  Multi barbati presati de ‘standardul’ actual recurg la lucruri prostesti ca sa se afle ‘in rand cu lumea’. Din pacate, de multe ori se arunca irational si fara a gandi. Prea usor se accepta ideile:
 • Pescuit in Islanda. Super-senzatii!
  Super-valuri si dexteritate de navigare printre ele a unui vas de pescuit din Islanda … doar pentru cei amatori de senzatii la extrem !
 • Ce se poate intampla daca iai steroizi?
  Ce se poate intampla daca iai steroizi? Pai filmuletul urmator explica destul de multe si fara vorbe. Nu luati porcarii si va intoxicati organismul, o mancare sanatoasa si exercitii regulate, poate nu te face cel
 • O nava in Oceanul Atlantic
  O nava in Oceanul Atlantic strabatand mandru distanta printre valuri.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.