Scuza de amant…

Prostii de pe la noi Trimite prin YM

Atat scuzele unui amant din dulap, cat si scenariile abordate pentru clipurile publicitare sunt din ce in ce mai inventive.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Reclamele care ţin mai mult decât filmul
  Mulţi dintre noi după o zi de muncă ne aşezăm în faţa televizorului să ne uităm la o emisiune sau un film mai interesant. Nu o să discut partea cu filmul interesant sau emisiunea, pentru
 • Alinuta la joaca
  Alinuta, daca nu te mai joci cu bunicul, strange oasele si pune-le inapoi in dulap.
 • Aproape decapitat de elicea helicopter
  Aproape decapitat de elicea unui helicopter … in astfel de momente incepi sa intelegi pentru ce au fost create normele de protectie a muncii .
 • Prabusire pod
  Un pod, este o constructie mare si rezistenta, conceputa sa reziste unui trafic intens. Ce se intampla daca podul este supus unui vant puternic si incepe sa intre in rezonanta?
 • Cum se conduce in Vietnam
  Daca in India si in China, parea complicat de condus cu masina prin oras, atunci in Vietnam, poate nu sunt chiar atat de multe masini, dar si sa mergi cu motocileta poate fi o provocare

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.