Who is ZU?

Prostii de pe la noi Trimite prin YM

O întrebare interesantă pe care sigur mulţi dintre voi v-aţi pus-o. Sincer încă nu ştiu care e răspunsul, da ştiu sigur că a murdărit multe garduri şi pereţi din Bucureşti.

Who is ZU?

ZU murdăreşte gardurile şi clădirile

Că şi-au murdărit tricourile cu cerneală şi slogane pro nu este problema noastră, vor să facă publicitate şi e treaba lor, dar să lase în pace spaţiile publice sau proprietăţile private ale altor persoane.

Un lucru e clar, ZU nu este de la salubrizare.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Praful din casă
  Testul "Praful" Nu că aş dori să scot gunoiul din casă cum spune vorba, dar nu am putut să nu observ în ultimii ani o problemă care sigur ne afectează sănătatea fără să ne dăm seama
 • Încă o prostie din imobiliare
  Mergeam pe drum şi nu am putut să nu observ întâmplător încă o prostie imobiliară, o prostie din şirul mai multor pe care le-am văzut. Probabil este încă una din ţepele deja prezente pe piaţa
 • Adevăruri despre apa îmbuteliată
  Există mai multe opinii despre apa îmbuteliată. În general sunt păreri pozitive şi toată lumea de pe la oraş deja a acceptat faptul că apa de la robinet e proastă calitativ şi e normal să
 • Prostia cu omor
  O prostie, care tot mi-a scăpat până acum, dar una care ne afectează grav specia umană este omorul. Societatea luptă cu acest fenomen încă de la începutul omenirii, dar se pare că nu a reuşit.
 • Autolauda nejustificata
  Autolauda nejustificata, este fenomenul, folosit foarte des de altfel, prin care ‘cineva’ (sau prietenii/partenerii lui) se declara sau isi asuma o anumita pozitie pe care nu o merita. Cel mai vizibil o sa intalniti acest

despre “Who is ZU?”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  lenutza

  Am vazut si eu in trecere prin Piata Unirii asa zisa publicitate “moderna”, ce sa mai ne-am mutat in strada de-a binelea.
  Nu ajunge cat ne-am “murdarit” ca oameni de cand am inceput sa acceptam o groaza de chestii, acum am ajuns si la asta, ne “pictam” orasul, ca fara “WHO IS ZU?” era prea trist, mai oameni.

  Asa avem cu ce ne mandri.
  Vai de capu’ nostru, ce orase au europenii si ce cos de gunoi e al nostru.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.