Emisiune pentru copii

Filmuleţe, faze comice, Prostii de la vecini Trimite prin YM

Nu ştiu cât e prostie la ei, da cum sună la noi, e una mare … da este buna la unele emisiuni pentru rating.

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Cum iese un pui din ou?
  Un filmulet interesant despre cum un pui iese din ou.
 • Nou în televiziune
  Cine nu ştie televiziune, mai bine sa nu facă … deloc. Uitaţi-vă şi voi, nu mai comentez … nu am ce. Le doresc un pic de minte, că succesul o sa vină de la sine.
 • Vedeta locala
  Pentru rating …
 • Reclamele care ţin mai mult decât filmul
  Mulţi dintre noi după o zi de muncă ne aşezăm în faţa televizorului să ne uităm la o emisiune sau un film mai interesant. Nu o să discut partea cu filmul interesant sau emisiunea, pentru
 • Milionari caută soţie în emisiune TV
  Există o emisiune la TV haioasă din punct de vedere distracţie dar o prostie mare din punct de vedere concept. Ce om întreg la minte îşi caută o soţie în cadrul unei emisiuni TV? Nu o

despre “Emisiune pentru copii”

CulmeaProstiei.ro nu răspunde de comentariile publicate la articole. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu publicat aparţine autorului comentariului, acord exprimat implicit la publicarea fiecărui mesaj.

 1. 1
  ciupa

  Pentru cineva este frumos şi plin de viată, pentru alţii este vesel, dar lipsit de educaţie.

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.