Inca o bere

Imagini haioase, Prostii de la vecini Trimite prin YM

Inca o bere

Voteaza -1 in top prostieVoteaza +1 in top prostie

Mai citiţi despre prostie...

 • Conferinta, inca o metoda de promovare
  Daca in articolul precedent s-a discutat despre mania tv, acum se va discuta despre alta manie comerciala si anume “conferinta”. De data aceasta, nu este o manie a oamenilor simpli, ci este o manie profesionala.
 • Sfarsitul lumii…inca unul
  Astazi in ziare a fost anuntat sfarsitul lumii … din nou. Deja suntem obisnuiti sa citim mai multe “ciudatenii” prin ziare (articole la comanda, promovare ascunsa de produse, promovare ascunsa de servicii, promovare ascunsa de personalitati,
 • O torpila loveste o nava
  Niciodata nu ai cum sa-ti imaginezi cat de violent distruge torpila o nava, pana nu vezi acest video:
 • Încă o replică…
  Tocmai ziceam zilele trecute de un plagiat al lui Marina Capaţînă că am mai găsit încă unul, tot la fel de prost. Este vorba de altă lucrare, desen în cărbune Crochiu nud. Crochiu nud - Marina
 • O blonda violata
  O tanara blonda vrea sa faca niste cumparaturi dintr-un mall si scoate din poseta o bancnota de 100 $. -Imi pare rau, aceasta bancnota este falsa! -Da ?! se burzului tanara, asta inseamna ca aseara am fost violata!!!

Scrie o părere

Dacă consideri că ai ceva interesant de spus referitor la tema acestui articol, care să fie util şi pentru ceilalţi, lasă o părere. Atenţie, nu se permit comentarii de tip SPAM, comentarii cu limbaj necorespunzător, comentarii în afara temei articolului sau înjurii la adresa altor persoane.